0Košík

Reference

Naše kolumbária na centrálním hřbitově v Karviné – Ráji.

http://polar.cz/…xpres…

Kolumbárium - Břeclav

Nedávno jsme dokončili další instalaci 63 schránek kolumbárií CHARON II ve městě Břeclav. Kolumbária jsou vyzdobeny nerezovým rámečkem a žulovou deskou. Děkujeme městu za tuto zakázku.

Kolumbárium - České Velenice

Oznamujeme úspěšné dokončení projektu na hřbitově v Českých Velenicích, který jsme předali městu dne 5. října 2023. Tato spolupráce byla pro nás mimořádnou příležitostí, děkujeme za důvěru v naše schopnosti.

Kolumbárium - Karviná

V průběhu uplynulého týdne jsme úspěšně realizovali stavbu jedné sestavy kolumbária CHARON II přímo v našem domovském městě, Karviná. Děkujeme městu za tuto příležitost.

Kolumbárium - Město Bělá nad Radbuzou


Realizovaná zakázka Charon 1 s lucerničkami a vázičkami na dvou hřbitovech ve městě Bělá nad Radbuzou. Už se těšíme na případné rozšíření.

Montáž kolumbária - Hněvošice

Od vypracování vizualizace po dokončení výstavby našich Kolumbárií CHARON II uplynul měsíc a půl a musíme říct, že jsme nadmíru spokojeni s výsledkem.

Montáž kolumbária - Jílové u Prahy


Naše poslední montáž roku 2022 v kapličce v Jílové u Prahy. Bylo nám ctí na tomto projektu pracovat. Děkujeme za kladnou referenci!

Montáž kolumbária - Mosty u Jablunkova

Další hotová stavba naších kolumbárií CHARON I. Nachází se v krásném prostředí Mostů u Jablunkova, které poskytuje klidný a důstojný prostor pro připomínání vašich blízkých.

Realizace Kolumbárií CHARON II v Libčevsi

20.10.23 jsme dokončili a předali sestavu kolumbárií CHARON II, kombinovanou s nerez rámečky a žulovou deskou, do města Libčeves. Čelili jsme neustálému dešti a rozmočenému terénu, ale práci jsme zvládli skvěle.

Reference Města Bílovce


Spolupráce s městem Bílovec dopadla na jedničku. Děkujeme za důvěru! Rádi s vámi budeme spolupracovat i na dalších projektech. Podívejte se co o nás město řeklo.

Reference města Havířov


Spolupracovali jsme s městem Havířov. Předmětem spolupráce bylo dodání laviček, pergoly, odpadkových košů, kolumbária Charon 1 a dalších.

Vizualizace kolumbárií

Jsme nadšeni, že máme další vizualizaci naší potenciální výstavby kolumbária na rok 2023 a těšíme se na to, až ji budeme moci realizovat.

Vizualizace kolumbárií CHARON I a CHARON II

V rámci poptávky a zhotovení cenové kalkulace na naše kolumbária CHARON I a CHARON II, Vám vypracujeme vizualizaci a vy se můžete podívat, jak hezké to budete mít

Vizualizace kolumbárií CHARON II

Jsme nadšeni, že Vám můžeme představit novou vizualizaci CHARON II kolumbárií, která přichází s elegantním a moderním nerezovým rámečkem. Věříme, že tato instalace bude nejen esteticky působivá, ale také plně funkční a praktická.

Kontaktní formulář